miercuri, 12 mai 2010

Vara sunt eu

A venit vara, iubito... E în mine, o simt. Vara sunt eu. Mă trezesc dimineaţa cu părul umed, zulufind pe la tîmple şi cu o nelinişte aparte. Aceea în care te-aş prinde cu mîinile amîndouă şi te-aş răpi lumii întregi, ca să fii doar a mea, măcar vreo mie de nopţi, ca-n poveştile arabe. Îmi plac nopţile de vară, minune, nopţi arzînde, cu piele înfiorată, nopţi cu şoapte strecurate şerpeşte pe la urechi, nopţi cu nerăbdarea regăsirilor atît de fierbinte... Şi îmi plac dimineţile, cafeaua aburindă, răcoarea binemeritată, halatul alb tras peste genunchii strînşi la piept şi un sărut de-al tău, pe tîmplă, exact acolo unde, cînd mă trezesc, am părul umed. 


"Femeie în halat alb aşteptînd" - portret de Pamela T. Bell

3 comentarii:

  1. proasta ,aia de rata ,nu ma lasa sa comentez ,pe blogul ei,deoarece persoanele LgBt sunt discriminante

    RăspundețiȘtergere
  2. fiord 84 - eu ti-am permis sa comentezi, desi nu ai nicio opinie vizavi de textul de mai sus. Motivul pentru care am facut-o, desi, sincer, nu meritai, este clar pentru oricine stie limba romana: pui virgule unde nu trebuie, nu stii ca denumirea comunitatii este LGTB, cat despre faptul ca noi am fi "discriminanti", ce sa mai spun?! Daca e cineva prost in contextul asta, cu siguranta tu esti acea persoana.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si ce ai vrea sa scrii tu, mai Georgele?

    Ca ne-ai trage un "glont pink" in cap sau ca ai legaliza eutanasierea din mila pentru persoanele lgbt?

    Daca ai fi normal la cap, cu siguranta ca te-as lasa sa postezi, dar asa.. de ce sa-mi murdaresti tu mie frumusete de blog, ha?


    http://lesbiene-romania.blogspot.com/2009/11/smoking-and-good-shit.html

    RăspundețiȘtergere