joi, 4 iunie 2009

Tentativă

Este pentru prima dată în viaţa mea când iniţiez un proiect fără să-mi propun nimic anume. Adică nimic bătut în cuie. Acest blog nu vrea să fie un jurnal, nu vrea să dea sfaturi, decât la cerere şi în măsura posibilităţilor, nu doreşte să fie nimic mai mult decât un spaţiu în care să-şi găsească locul gândurile mele. Acele gânduri pe care niciun alt spaţiu nu le încape şi pe care altfel nu le pot împărtăşi. Nu ştiu exact ce mă aşteaptă pe drumul acesta, ştiu doar că m-am gândit mult dacă să o iau pe strada asta sau nu şi astăzi am luat decizia s-o fac. Asta poate şi pentru că, de regulă, regret doar lucrurile pe care n-am avut curajul să le încerc la un moment dat, niciodată experienţele trăite. Şi dacă cineva, ajungând întâmplător în locul acesta, se va întreba de ce "oleacădemov", răspunsul este chiar simplu: îmi place movul, iar denumirea în aceasta variantă a ei, oleacă moldovenească, era disponibilă :) . Un pic de mov, cum i-aş fi spus din primul impuls, este ceea ce cred eu că-i trebuie oricărei femei pentru a se simţi bine în pielea ei, pentru a începe cu încredere o nouă zi. Şi nu e musai să fie o haină, poate fi un colţ de eşarfă, un pic de fard de pleoape sau, şi mai bine, o stare de spirit.

8 comentarii:

  1. Stii Gogol Bordelo - Start Wearing Purple? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai, nu stiu Gogol Bordelo si vad ca e o lipsa mare in educatia mea muzicala:) Asa ca, lumineaza-ma :)

    RăspundețiȘtergere
  3. sa fie mov atunci!!!
    ganduri bune!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci, Ana, vad ca si tie iti place un pic movul :) La fel si tie, ganduri bune si o dupa-amiaza frumoasa:)Eu muncesc :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cumva-ti plac si tie liliecii (florile)?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ba da, imi place liliacul foarte mult! Si floarea, si opereta, chiar si animalul :)!

    RăspundețiȘtergere
  7. Culoarea care ma reprezinta e mov. Funny...am observat ca niciodata nu ies din casa fara sa am ceva mov pe mine. Daca nu sunt hainele, esarfele, cizmele, fardul sau oja atunci voi avea mereu ochelarii care sunt mov. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Dea - bine ai venit în lumea mea mov :)Într-adevăr, movul îmi oferă acel strop de nebunie, de chic, de "mă simt bine în pielea mea" :)

    RăspundețiȘtergere