marți, 21 iulie 2009

Acasă


Mă simt acasă în tine, iubito. Eşti acolo, undeva, gândindu-te la mine, iar asta îmi luminează mintea şi sufletul pe dinăuntru. Nu mai ştiu unde se termină "eu" şi unde începe "tu". Nici nu caut vreo linie de demarcaţie între fiinţele noastre. Îmi atingi esenţa cu un alint, mă încătuşezi cu un oftat de plăcere, ţi-aş dărui din mine nu numai ceea ce am, asta deja îţi aparţine, ci şi ceea ce visez, proiecţia unui mâine anume, pe care-l vreau lângă tine. Mi-ai intrat în sistem, mi-ai schimbat punctele de referinţă, timpul însuşi are altă curgere atunci când te simt alături, când râdem împreună, când ne ascultăm una alteia tăcerile. Te iubesc, mă iubeşti. Şi asta e de ajuns.

8 comentarii:

  1. Ma bucur ca si pentru tine exista persoana aceea deosebita care te face sa simti ca traiesti si iubesti cu adevarat. Si daruirea unui viitor posibil alaturi de ea cred ca este dovada cea mai frumoasa de iubire :)

    RăspundețiȘtergere
  2. starea de indragosteala e cea mai frumoasa din lume, enjoy it ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. ma bucur sa te regasesc, io-s anonimul de mai demult;))

    RăspundețiȘtergere
  4. merg si eu la dunare si delta in contzediuu:), ce bratz imi recomanzi?

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos, Anonim :) Eu n-am fost in Delta, dar stiu ca bratul Sf. Gheorghe e splendid!

    RăspundețiȘtergere
  6. plus festivalul 'Anonimul':)), acolo cred ca m-as acomoda imediat:-P. merita sa mergi. pe langa climat dau si filme bune

    RăspundețiȘtergere