sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Affaires de coeur

Îmi plac zilele libere, diminețile lungi și leneșe, cu cafeaua în pat și laptopul în pat și cărțile alături, cu muzica mea, cu florile mele. Astăzi mi-am început ziua cu un Earl Grey fierbinte, un pic îndulcit cu miere și cu ˝Affaires de coeur˝ de Madeleine Chapsal. Și cu o durere de spate, pe asta însă prefer s-o ignor:). Mă gândesc serios la o plimbare mai spre după-amiază, iar dilema cea mai mare a zilei va fi cu ce să mă îmbrac:)). Nu pentru că aș fi vreo fashionistă, ci pentru că în casă e cald și bine, iar afară, mai mult ca sigur, foarte rece. La mijlocul lui noiembrie, mereu mă simt ori prea îmbrăcată, ori insuficient îmbrăcată, chestie care poate fi frustrantă. În rest, până luni, adio griji și bătăi de cap. Voi ignora inclusiv campania, care a început agresiv  - brusc, o mulțime de necunoscuți vor să fie prietenii mei pe Fb și pe urmă încearcă să-mi posteze pe wall diverse mizerii. Dar nici măcar asta nu-mi va strica sfârșitul de săptămână:), pe care vi-l doresc minunat tuturor:)!

2 comentarii:

  1. La mulţi ani! (probabil cu cea mai mare întârziere, dacă ne gândim la faptul că sărbătoarea a trecut... sau cu cel mai mare devans, dacă ţinem cont că vor mai fi şi altele curând... Sincronizarea e, ca de obicei, slabă, gândul însă este bun.)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos:) nu e niciodată prea târziu pentru o urare din suflet:) A fost o zi obișnuită de muncă, pe urmă le-am gătit ceva bun părinților mei și am încheiat cu un pahar de Pinot Noir:), deci o sărbătoare pe sufletul meu:)

      Ștergere