miercuri, 1 iunie 2016

Tu-mi spuneai "La mulţi ani!" şi azi. Îmi dădeai ceva bun sau îmi făceai ceva bun. Râdeam şi ne aminteam de lucruri aproape uitate din copilăria mea, una frumoasă mai ales datorită ţie. Nu trecea 1 Iunie fără o carte. Nu trece o zi fără să mă doară. 

12 comentarii:

  1. Dor de doruri ce nu se pot" compensa".Stiu cum este.Inteleg. Si totusi ,sow must go on!(MM)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. The show must go on, indeed :)! Şi asta se şi întâmplă. Doar că unele zile sunt mai grele decât altele...

      Ștergere
    2. Nu sunt o agramata.Din graba am"papat" cratima.

      Ștergere
  2. Cata dreptate.Habar nu ai! Mama masii de viata . In mod normal nu am in vocabular expresia insa am o periosda"ugly love". Sper sa fiu scuzata . Pentru ce mai continuam "spectacolul?" Sa ma lamureasca si pe mine cineva.(MM)

    RăspundețiȘtergere
  3. Decizie finala-vezi "zile grele"-raman in limitare hilara(din motive cognitive perfect motivate:) cu Puf, fritze'ul meu.Este mai loial decat o femeie.(MM)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi femeile pot fi loiale, depinde cum alegi :). Iubirea merită orice luptă, orice risc. Eu am luat-o mereu de la capăt, no matter what, şi nu-mi pare rău. Oricum, Puf pare să fie un prieten de nădejde, dar, oricât de umane ar fi animalele, tot de oameni avem nevoie ca să ne întregim. Să-ţi fie bine!

      Ștergere
  4. Stii ca esti o mare romantica/visatoare. Este neprihanit ca poti face asta! So , realitatea este cu totul alta, uneori. Dar crede-ma, cand persoana draga tie initiaza cu alte terte talking sex-dirty to tel...il prefer pe Puf. Si nu imi explic. Mi-ar fi placut sa initieze cu mine.Dar se pare ca nu este interesant sa o faci acasa...Unde este loialul? Despre ce vorbim noi? De la ce/ care capat sa o iau?? Am vazut ce se intampla. Am o meserie ce imi permite acces la informatii...nimic nu imi este ascuns...ce folos...Imi cer scuze pentru abuzul conversational si iti multumesc pentru sfat.(MM)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi, în cazul ăsta, dacă iertare nu încape, punct. Şi de la capăt, cu altcineva. Toţi merităm să fim fericiţi. Uneori nu e o fericire să ştii tot, dar, până la urmă, mai bine să ştii, decât să te roadă dubiile...

      Ștergere
  5. Ai dreptate.Uneori, nu e o fericire sa stii Tot. Insa beneficiind de aceste"facilitati" nu am fost purtatoare de coarne. De fapt...ce spun eu?! Am fost.Intr-un fel sau altul le-am purtat.Fir-ar sa fie!! Si acum ma iubeste.Este ridicol dar asta imi repeta. Si mai mult, nu garanteaza ca nu va repeta"experienta". Nu este destul de puternica-asta spune ea! Simplul fapt ca nu a facut-o fizic, i se pare ok.Nu este tradare. Si merge mai departe cu acest viciu...Ce lume este aceasta? Este the first experience(datorita unei conjuncturi am ajuns aici)...Sincer, credeam ca este o alta optica, se respecta totusi cateva principii...insa Nu. Tradarea si minciuna au devenit sport national. Am pus Punct. Dar e atat de greu. Si doare...Multumesc, superwoman !

    RăspundețiȘtergere
  6. " . " :)! Iti multumesc pentru rabdarea de care ai dovedit si pentru acele cateva clipe sectionate, din timpul tau pretios.(MM)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Important este sa iei ce e bun din aceasta prima experienta si sa investesti in cineva care merita. Femeile pot trada mai rau decat barbatii, dar cred ca si iubesc mai profund. Si nu alegem pe cine iubim, ci doar cum o facem...

      Ștergere
  7. Perfect. Nu obisnuiesc alcool, dar acum e musai.Trebuie sa aleg intre G.H.Mumm si palinca. Aleg palinca! Mai vreau si muzica. Ce sa fie? Intre Ana Netrebko si ...altele...aleg: toate fetele sus pe bar! Si mai vreau si pustoaicoo tu ai sange de viperaaa! Intre timp mai degustez palinca. Este de pere. De ce nu am apreciat pana acum? Imi place ! Da.Ai dreptate. Al naibii femei. Neuronul meu a intrat in regresie post-sentimentala. Imi doresc combinatia dintre inteligenta si frumos.Imi doresc..Imi doresc..(.MM)

    RăspundețiȘtergere