luni, 21 septembrie 2009

Marea noastră...


În septembrie, marea e altfel. De-acum înainte, pentru mine, marea noastră în septembrie va fi sinonimă cu Ea. Şi dacă până acum o iubeam enorm, încă de când, cu 30 de ani în urmă, am văzut-o pentru prima dată, acum presimt că am să vreau s-o revăd mereu în septembrie. Ce zici, iubito, vrei şi tu?

6 comentarii:

  1. Vreau! Marea este primamea fascinatie! Doamne ce frica enorma mi-a fost cand am vazut-o!!! Si eu o vizitez in extrasezonul comercial, cand nu mai e tulburata de masele incinse de tot felul de pofte. Trebuie privita, auzita, ascultata, respirata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mauricia, te cred ca vrei:), dar intrebarea ii era adresata iubitei mele:)

    in rest, de acord cu tine: imi amintesc sentimentul pe care l-am trait cand am vazut-o prima data!

    RăspundețiȘtergere
  3. S-o vezi ce nebună pasională e în ianuarie :)

    RăspundețiȘtergere
  4. da, Lia, stiu, am vazut-o in decembrie, intr-un an...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si totusi VREAU!!! Nu sa-i iau locul prietenei tale, ci doar sa stii ca rezonez la mesajele tale si ca esti singura careia m-am trezit desvaluindu-i aceasta anume curiozitate. Deci, nu te intoarce scurt cu spatele, te roooog!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mauricia, nu-ti intorc spatele, departe de mine gandul! Cititorii mei sunt mereu bineveniti, voiam doar sa clarific situatia:)
    Ma bucur ca simti la fel ca mine, vizavi de mare, eu mereu sunt atrasa, inexorabil, catre ea! Si vara si iarna si pe furtuna, imi place furia, puterea ei...

    RăspundețiȘtergere