miercuri, 23 decembrie 2009

Crăciun fericit!


Nu pot să las să treacă sărbătoarea Naşterii Domnului fără câteva cuvinte. Nu multe, sunteţi probabil sătui de atâtea urări care curg din toate părţile, dar simt nevoia să vă spun ceva, din suflet pentru suflet.
Nu vă enervaţi dacă nu aţi găsit loc de parcare în supermarket, dacă exact în faţa voastră cineva a luat din raft ultima cutie cu bomboane de pom, nici măcar dacă nu mai au jambon de porc sau carnea tocată pentru sarmale nu e chiar aşa de slabă precum aţi fi vrut. Nu vă enervaţi fiindcă se circulă infernal, bară la bară, nu vă pierdeţi cu firea dacă bradul nu e perfect rotund, dacă instalaţiei i s-a ars, tocmai acum, un bec şi nici nu faceţi un capăt de ţară în cazul în care nu aţi găsit chiar cadoul perfect pentru fiecare om drag.
Mai bine respiraţi adânc, adunaţi-vă pe cine iubiţi aproape, puneţi pe masă ce se găseşte prin frigider, cântaţi un colind sau ultimul hit al Metallica, după cum vă îmbie inima. Încercaţi să dăruiţi ceva celor mai necăjiţi, dacă aveţi de unde. Încercaţi să vă număraţi binecuvântările: dacă sunteţi sănătoşi, voi şi ai voştri, e un punct câştigat; dacă aveţi un loc de muncă, vă este mult mai bine decât sutelor de mii de români care tocmai şi-au pierdut slujba, înainte de Sărbători; dacă sunteţi îndrăgostiţi şi vi se răspunde cu aceeaşi monedă, nu există cadou mai frumos pe care l-aţi putea primi de Crăciun; dacă aveţi privilegiul de a vedea bucuria din ochii unui copil atunci când îşi deschide cadourile, vă cântă îngerii pe umeri! Acestea sunt lucrurile cu adevărat importante. Crăciun fericit, dragii mei cititori, oricine aţi fi, oriunde v-aţi afla!

6 comentarii:

  1. Craciun fericit! Zile frumoase de sfarsit de an si un an nou asa cum il vrei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ai parte de bucurii mari, de satisfactii si impliniri! Sa fii foarte sanatoasa si foarte bucuroasa. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. droopy, altemps, mauricia - va multumesc pentru urari! n-am avut acces la internet o perioada, asa ca urarile mele de bine si sanatate vin tarziu, dar mai bine mai tarziu, decat niciodata, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani, sa ai un an asa cum visezi! :)

    RăspundețiȘtergere