joi, 16 iunie 2016

Curcubeul de după frică

După o frică imensă, bucuria vine cu lacrimi, cu dezlănţuiri de toate felurile, cu hohote de râs, cu îmbrăţişări şi cu dansat în ploaie în mijlocul străzii. Bucuria vine cu multe curcubeie, cu glume, cu muzică, cu oameni calzi. Aşa mă bucur că mai sunt motive de zâmbet pe lumea asta, că nu e totul durere şi întunecare şi disperare! Astăzi, soarele îmi zâmbeşte mai frumos, ceea ce vă doresc şi vouă.

4 comentarii:

  1. La mine "bucuria "a venit cu migrena! Nu mai repet experimentul. Ai o inteligenta neagresiva, elevata cu impact total. Ferice de persoana cu care imparti privirea, vocea si frumusetea interioara a sufletului, a spiritualului! Spune-mi, ce crezi ca pot gasi dincolo de acest curcubeu? Ai ticluit foarte fain cuvintele. Imaginatia mea ma duce la Mary Poppins :))). Wow, cat as vrea sa ma pierd in desenele de pe asfalt... Recunosc, nu prea mai stiu cum arata bucuria. (Sper ca nu sufoc .Dar daca o fac sper sa mi se atraga atentia- MM).

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu sunt perfecta, nimeni nu e, iar persoana care am norocul sa ma iubeasca si sa-mi fie alaturi este extraordinara, intr-adevar. Am avut, in trecut, partea mea de dezamagiri si, cu siguranta, am dezamagit si eu. Important este ca am indraznit sa iubesc iar, ceea ce-ti doresc si tie. Cat despre bucuria la care ma refeream, era ceva mult mai profund, dar chestiunea nu-mi apartine
    ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti multumesc pentru suportul moral ! Imi indrept privirea spre o noua motivare. O sa calatoresc un timp...Iar dupa ce voi termina cu introspectia, o sa vreau sa iubesc.Sper sa concretizez.Sper!

    RăspundețiȘtergere