joi, 17 februarie 2011

Iar urlu la lună

Cu siguranţă, faptul că mă uit la un serial cu vampiri nu are nicio legătură cu lipsa mea de somn din ultimele zile. Mai degrabă e luna, din nou plină. Încep să am nişte dileme. Oi fi vârcolac şi nu ştiu? Asta clar mi-ar complica viaţa. Cumva, mereu am avut senzaţia că, dacă teoria cu vieţile anterioare - eventual în altă formă decât cea umană - e valabilă, eu am fost o felină. Deşi mi-ar fi plăcut să fiu un mesteacăn. Lipsa de somn mă face să aberez. Vreau să dorm, în braţele tale, cu fereastra deschisă, aşa, ca să simţim frigul pe obraji, dar sub plapumă să ne fie cald şi bine. Să auzim liniştea.

5 comentarii:

  1. Țț. Eu m-am trezit la 5:20, că n-am mai putut să dorm, așa că am plecat, am tras de fiare, am vîslit, am pedalat și m-am saunat pînă la 9, după care am mîncat un iaurt cu tărîțe ș'un măr și acuma beau un ceai verde. Sper că mă laudă cineva pentru asta.

    Ah, și vezi, dacă nu poți să dormi, încearcă așa. E mai bine decît cu vampiri.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Pinocchi0 - Uof, omule, ai uitat unde trăiesc eu? La 5,20, pe stradă regi sunt câinii vagabonzi, deci jogging nu se poate, nici măcar plimbare. Pe urmă, la sală nu te poţi duce mai devreme de 8, 9, iar la 10 tb sa fiu la lucru. In plus, eu sunt lenesa :)) Dar de laudat, te laud eu, brava!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ alas - paaaai, nu stiu daca urla si ea, se poate, dar eu, in speranta ca totusi voi dormi, trag oblonul:)

    RăspundețiȘtergere