joi, 13 august 2009

Un proiect - o provocare

Împreună cu două prietene într-ale blogurilor - batman şi florentina - ne-am hotărât să punem pe picioare un nou proiect dedicat femeilor, un forum de discuţii unde să ne spunem păsurile, să ne ajutăm reciproc, să râdem împreună, să plângem împreună. Sau, de ce nu, să luptăm, tot împreună, pentru lucrurile în care ne credem, împotriva aspectelor sociale care ne dor, pentru ca noi, femeile, să fim, toate, mai împlinite, mai fericite, mai mulţumite în pielea noastră. Forumul e la început de drum, dar sperăm să-l facem mare, cu ajutorul tuturor acelora care gândesc la fel ca noi. Roz, adică :)! De aceea, vă aşteptăm pe toate, cu drag, la http://pinkthink.3xforum.ro/

3 comentarii:

  1. Sar'mana mult de mediatizare, draga Mihaela! Suntem de pe cale de a deveni un buchet de muze roz care in ciuda aspectului diafan sunt pitbulli ai egalitatii sociale de gen, militante hotarate pt drepturile omului si prietene si consiliere de nadejde ale fetelor din comunitate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Florentina,
    Eu cu aspectul diafan stau mai prost, dar compensezi tu, asa ca media e buna :)!Cat despre pittbull, hmm... sunt mai degraba un caine de vanatoare, curios, fidel, incapatanat, cu falci puternice!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu in schimb am doi lupi in mine.
    Primeste fiecare ce merita.
    Vorba aia ruseasca:,, What You See Is More Or Less What You Get''.


    * caut Dj la stana, sa incingem un party....

    RăspundețiȘtergere