duminică, 28 iunie 2009

Zile şi nopţi


Sunt zile în care simţi că nu faci nimic aşa cum trebuie. Zile în care eşti prea zgomotos, în care îţi stă aiurea părul, zile în care nu-ţi mai place nicio haină din garderob, zile în care nimeni şi nimic nu te mulţumeşte. Există zile în care până şi prietenii apropiaţi ajung să te urască, zile în care familia te reneagă, zile în care nici tu nu te mai iubeşti, zile în care eşti confuz, furios, nehotărât.
Şi, apoi, sunt nopţi. Nopţi rotunde, perfecte, nopţi cu lună plină şi dezmierdări îndelung refuzate. Nopţi de adus aminte, nopţi nemaitrăite, nopţi adânci, albastre, cu cearcăne şi suspine, nopţi splendide, nopţi de basm, aproape invivabil de adevărate. Nopţile pentru care ţi-ai da sufletul, nopţile începutului de poveste. După asemenea nopţi, zilele sunt întotdeauna perfecte.

2 comentarii:

  1. Of, da. Of. Dar cel putin zilele in care iti sta parul aiurea au trecut, pentru mine, se pare ca definitiv. Immmmmmbatrinesc: si-mi paaaaaaa reeraaaaaauuuuuu...

    ;-)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Da, just, toti imbatranim :) Dar eu una ma simt acum de mii de ori mai bine decat la 20 de ani :) Prietenii stiu de ce :)

    RăspundețiȘtergere